• Koppel met uw Corpio

    Toon nieuws uit Corpio
    Toon roosters uit Intershift via Corpio
    En profiteer van extra voordeel.

    Aanvragen Meer over Corpio

Toon roosters uit Intershift

Via Corpio

Het is op Zorgscherm mogelijk om aan de hand van uw Corpio omgeving roosters vanuit Intershift te tonen. Dat is handig wanneer u Zorgscherm voor uw medewerkers inzet als informatiebord, zoals in de koffie- of rustkamer van een huisartsenpost. Het informatiebord is uit te breiden met nieuwsberichten vanuit Corpio, maar ook met informatie vanuit Vcare, zie hier meer informatie.

Toon nieuwsberichten uit Corpio

Deel informatie direct op uw Zorgscherm

Via de sociale module van Corpio kunt u nieuwsberichten delen op uw website, via bijvoorbeeld Webfundament, in een nieuwsbrief en op uw Zorgscherm. Allemaal met één muisklik en vanuit één omgeving. Zo deelt u eenvoudig belangrijk nieuws. Deze functie kan zowel intern voor medewerkers als in uw wachtkamer voor patiënten worden ingezet.

Aanvragen

Aanvullend voordeel

De kracht van Corpio en Zorgscherm

Geweldige zorgmedewerkers verdienen geweldige software vindt Corpio. De koppeling sluit hier naadloos op aan. Met Corpio kiest u voor een geïntegreerde oplossing van meerdere software toepassingen bij u in de praktijk. Ook Zorgscherm sluit hier op aan en daarom krijgt u korting op de set-up.

Meer over Corpio