• Vcare in beeld

    Actuele statistieken vanuit Vcare
    Interne mededelingen tonen
    Alles voor uw medewerkers

    Aanvragen Over Vcare

Vcare

Over Vcare

Vcare is een toonaangevende softwareontwikkelaar die zich dagelijks inzet voor de ontwikkeling van een toekomstbestendig communicatieplatform binnen de zorg. Om de zorg een communicatieplatform te bieden dat voldoet aan alle specifieke eisen verbindt Vcare alle noodzakelijke componenten zoals menselijk contact, omnichannel communicatie, software integraties en nieuwe hightech oplossingen. Door het verbinden van organisaties en bedrijven, technologie en processen, artsen en patiënten kunnen ruim 13,5 miljoen Nederlanders probleemloos een zorgspecialist bereiken via het Vcare platform. Vcare weet dat het niet om technologie gaat, maar om wat technologie voor mensen kan doen. Vcare connect: uw communicatie is onze zorg.

Website

Walldisplay

Eenvoudig en compleet

Door de walldisplay krijgen triagisten en assistenten een overzicht van de beldrukte en kan hierop worden geanticipeerd. Zorgscherm combineert deze informatie met andere (praktijk)informatie, zoals informatie vanuit Corpio (nieuwsberichten en Intershift roosters) en (lokale) actualiteiten.

Aanvragen

Dankzij de integratie van de Walldisplay op het Zorgscherm zijn we van het grote whiteboard af. Dit scheelt ruimte en leeswerk. Het is eigenlijk heel gek dat dit nog niet eerder is bedacht."

Huisartsenpost West-Friesland

M. Bakker - Manager spoedzorg